Pla?eni oglasi | Plaćeni oglasi

Poštovani prijatelji,

Berzabiljaka.rs, je osnovana kako bi svim ljubiteljima biljaka omogućila da na jednom mestu pristupe potpuno besplatnom sistemu za objavljivanje svojih oglasa. Takođe, svi korisnici našeg portala, mogu potpuno besplatno pretražiti našu bazu oglasa i kupiti željenu stavku. Naš Web sajt će i dalje biti potpuno besplatan, kao i do sada.

Od samih početaka (2012 godina), naš portal beleži stalan rast broja posetilaca. Danas se možemo pohvaliti, da naš portal dnevno poseti preko 500 ljudi (Kliknite ovde).

Takođe, naš portal posećuju klijenti iz različitih regiona, na šta smo posebno ponosni (Kliknite ovde).

Iz navedenih razloga, odlučili smo da pokrenemo sekciju IZDVAJAMO, kao i sekciju TOP PONUDA.

Novac koji bi zaradili od plaćenih oglasa, koristili bi za dalje unapređenje funkcija i dostupnosti našeg portala, otuda smatramo da je naša odluka ispravna.

Svaki oglas koji bi se našao u sekciji IZDVAJAMO ili TOP PONUDA, mi bi ručno postavili i povezali sa našom bazom oglasa. Na ovaj način, svaki korisnik plaćenih oglasa bi dobio dva linka ka svom oglasu, na našoj naslovnoj stranici i u našoj prodavnici, kao i dvostruko veću šansu da stupi u kontakt sa potencijalnim kupcem.

CENOVNIK PLAĆENIH OGLASA

SEKCIJA IZDVAJAMO

70 DINARA / DAN

420 DINARA / NEDELJA

1600 DINARA / MESEC

SEKCIJA TOP PONUDA

50 DINARA / DAN

300 DINARA / NEDELJA

1100 DINARA / MESEC

Kako poslati oglas?

Fotografiju i tekst oglasa, pošaljite na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ,

za postavljanje oglasa i optimizaciju smo mi zaduženi.

Dodatne informacije

Za sva pitanja ili dodatne informacije,

мožete nas kontaktirati na 060-880-1000

ili klikom na našu email adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Odgovorno lice: Filip Blagojević.

Vaša Berzabiljaka.rs

Kontaktiraj prodavca     |     Poruči